Magyar Orvostudományi Napok, 2014. november 5-7.

Tisztelt Kolléganő/Kolléga Úr!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége (MOTESZ), a tavalyi nagy sikerű rendezvényre való tekintettel  2014. november 5-7 között Budapesten a Hotel Novotelben  ismét Magyar Orvostudományi Napokat  rendez. 

A Szövetségünk ezirányú hagyományaira épülő, rangos eseményen magasan kvalifikált vezető szakemberek, multidiszciplináris  klinikai megközelítéssel, közérthető formában rövid áttekintést adnak a legfontosabb betegségek naprakész elméleti és gyakorlati ismereteiről. A kongresszus  az MTA által szervezendő  Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat részét képezi. A 42 kreditpontot jelentő rendezvényen mintegy 250-300 kolléga részvételére számítunk.  Az előzetes tudományos program megtalálható a honlapunkon itt.

Frissítse fel Ön is általános és szakirányú orvosi tudását háromnapos rendezvényünkön, és a medicina legújabb ismereteinek elsajátításával végezze napi gyógyító munkáját! Várjuk mielőbbi jelentkezését a honlapon található jelentkezési lapon.  Az előadóterem limitált befogadóképessége miatt a regisztráció elfogadásakor a jelentkezések sorrendjét vesszük figyelembe.

Konferenciánk a Magyar Tudományos Akadémia által indított  rendezvénysorozat - a Magyar Tudomány Ünnepe - programjának része. A Magyar Tudomány Ünnepe programsorozatról bővebben itt olvashat.

Prof. Dr. Poór Gyula

egyetemi tanár

a MOTESZ elnöke