Jogi szakokleveles orvos és egészségügyi szakember képzés a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen

Napjaink gyorsan változó jogi környezetében egyre nagyobb az igény arra, hogy az egészségügy különböző területein dolgozók rendelkezzenek alapvető jogi ismeretekkel. Ez egyrészt csökkenti az egészségügyi szektort átszövő bonyolult szabályrendszer okozta kiszolgáltatottságukat, másrészt nagy segítséget nyújt napi munkavégzésük során a jogszabályok útvesztőiben való eligazodásban.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Deák Ferenc Továbbképző Intézete 2014. szeptemberétől Jogi szakokleveles orvos és egészségügyi szakember képzést hirdet orvosoknak, fogorvosoknak, gyógyszerészeknek, egészségügyi felsőfokú képesítéssel rendelkező szakembereknek. A képzés célja, hogy az egészségügyben dolgozó szakemberek jogi tudásuk birtokában képessé váljanak az egészségügy működése és működtetése során felmerülő jogi, igazgatási problémák megoldására, az új szabályok alkalmazására és helyi végrehajtásának megszervezésére, sikerrel működtessék egészségügyi vállalkozásaikat, és a gyógyító-megelőző tevékenység során a jogszabályoknak megfelelően járjanak el a gyakorlati egészségügyi szakmai feladatok ellátásakor.

A levelező tagozatos oktatás időtartama 3 félév, ezt követi a záróvizsgára felkészítő 4. félév.

A képzés helyszíne: Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar, cím: 1088 Budapest, Szentkirályi u. 28.

Az önköltség összege 120.000 Ft/félév.

A jelentkezés feltétele: orvos és egészségtudományi képzési területen alap- vagy mesterképzési szakon szerzett oklevél, vagy főiskolai/egyetemi oklevél és szakképzettség

Jelentkezési határidő: 2014. július 31.

További részletek a képzésről a PPKE JÁK Deák Ferenc Intézet weboldalán.

Fizetett hirdetés